Mërgimtarët tanë e ndihmojnë popullin tonë me milijarda euro!

0
169

Thënie:

 

 

Statistikat tregojnë se mërgimtarët tanë e ndihmojnë popullin tonë me milijarda euro, mërgimtarët tanë ndihmuan luftërat tona, mërgimtarët tanë ndihmuan dhe ndihmojn xhamitë, mërgimtarët tanë thjesht ndihmojnë, Allahu i shpërbleftë – AMIN

– Hoxhë Bekir Halimi