Mërgim Mavraj direkt nga Hutbeja e Hoxhë Ahmed Kalasë “Shpresa nuk vdes kurrë”

0
68

Ylli i kombëtares Shqiptare Mërgim Mavraj sot nuk ishte së bashku me Lorik Canën, Andi Lilën, Bekim Balaj dhe të tjerët që ishin për Xhuma në Xhaminë e re të Durrësit, arsyeja është se Mërgimi shkoi në Tiranë te Xhamia e Dino Hoxhës ku Hatib është Hoxha i nderuar Ahmed Kalaja, Mërgimi madje ka postuar në rjetin soical Facebook një status ku e citon Hoxhën e nderuar Ahmed Kalaja të ket thënë gjat Hutbes: Kur thojn njerzit Shpresa vdes e fundit ne i pergjigjem “Shpresa Nuk vdes kurrë”

Hoxhë Ahmed Kalaja

Me siguri kjo pjes e Hutbes ka qenë inspiruese për Mërgimin që ai pastaj edhe ta shpërndanë me fansat e tij, Shpresojm që edhe shpresa për tu kualifiku në Kampionat Europjan nuk do të vdes kurrë!