Mercedesi i ri që do të jetë rezistent ndaj plumbave dhe eksplozivëve

0
32

Mercedes-AMG G63 do të jetë ndër veturat e para me elegancë dhe njëherësh qëndrueshmeri.

Me qëndrueshmëri në këtë rast kuptojmë rezistencë ndaj plumbave dhe eksplozivëve të mundshëm,përcjellë Klan Kosova.

Kompania Inkas, e njohur për prodhimin e automjeteve të blinduara siç është Superior dhe Sentry MPV, këtë version të Mercedesi e ka shndërruar në një SUV rezistent ndaj plumbave.

Përveç kësaj, AMG-ja do mund t’iu bëjë ballëkushtet më të këqija në rrugë.