Mendjelehtit e ISIS-it – Fjalim i bukur nga Hoxhë Ismail Bardhoshi

0
170

Organizata famëkeqe e njohur si ISIS e cila operon në Siri dhe Irak viteve të fundit i dha një pasqyrë të keqe fesë Islame, në videon e më poshtme Imami i nderuar Ismail Bardhoshi me argumente flet për dëmet që i sjellin Islamit mendjelehtit e Isis-it, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: