Mendimi i mirë për Allahun dhe për njerëzit (pyetje)?

0
90

Mendimi i mirë për Allahun dhe për njerëzit (pyetje)?

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Ferid Selimi thotë: Mendimi i mirë për Allahun dhe për njerëzit (pyetje)?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: