Me rastin e Pavarësisë “Jetimat e Ballkanit” e bëjn me banesë familjen e një veterani (Video)

0
120

Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit” ka ndihmuar kësaj radhe një familje nga Vushtrria, të cilet kane qenë pa strehë të sigurtë.

Eshtë fjala per familjen e veteranit te UÇK-se Riza Ibra, i cili ka 18 muaj që është në gjendje kome.

Ish ushtari i UCK-se eshte ne spitalin e QKUK-se, ku per te po kujdesen ekipa mjekesore dhe djali i tij i madh. Videoja tregon befasine qe iu be famljes duke i bere me shtepi te tyre. Hoxha dhe filantropi i njohur Halil Kastrati është kujdesur që këtë familje mos ta lë më në gjendje të mjerushme, por ti bëjë me banesë të re. Kjo është më e pakta që mund ta bënim për një ushtarë që nuk e kurseu veten për vendin.

https://www.facebook.com/shoqatabemirese.jetimateballkanit/videos/1704996536230162/

Veterani i luftes eshte qe 18 muaj ne Koma

E gezofshi banesen e re / Rast shume prekesVeterani i luftes eshte qe 18 muaj ne KomaSot femijet e tij u bene me banesen e reShikoje Shperndaje

Posted by Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit on Saturday, February 17, 2018