“Me nënën Hyrë dhe babain Haxhi”, Thaçi tregon se si festohet më së miri Bajrami

0
33

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, është duke festuar festën e Kurban Bajramit më familjen e tij. Këtë e bëri të ditur vet ai me anë të një postimi në rrjetin social Facebook. Thaçi tha se Bajrami festohet më së miri në familje.

“Bajrami festohet më së miri në familje. Sot, në Burojë, me prindërit e mi: nënën Hyrë dhe babain Haxhi”, ka shkruar presidenti.