Me këto metoda natyrale mund ta ulni tensionin e lartë

0
191

Tensioni i lartë i gjakut është një problem shumë i përhapur shëndetësor.

Dhe si i tillë nëse nuk trajtohet si duhet, mund të transformohet në një problem shqetësues duke shkaktuar diabet, sëmundje kardiovaskulare, probleme me aftësitë e trurit dhe dështim të veshkave.