Më 5 shtator publikohen “bombat” për rastin “Monstra” – Do të mbesin me gishta në gojë edhe ata shqiptarë që akuzuan “Islamin Radikal”

0
174

Më 5 shtator publikohen “bombat” për rastin “Monstra” – Do të mbesin me gishta në gojë edhe ata shqiptarë që akuzuan “Islamin Radikal”

 

Rreth 38 biseda të përgjuara dhe SMS porosi të ndërlidhura me rastin “Monstra”, tanimë janë në duart e Gjykatës. Në seancën e sotme gjyqësore për rastin e vrasjes së pesëfishtë tek liqeni i Smillkovës, është bërë e ditur se me 5 shtator kur edhe pritet të vazhdoj seanca e radhës do të fillohet me publikimin e “bombave”.

“Në gjykatë do të porezantohen të gjitha materialet që na i ka dorëzuar LSDM-ja, por do t’i publikojmë edhe bisedat që mua mi kanë dërguar”, tha Fatime Fetai.