Mbulohu e nderuara motër, para se të mbulohemi me dhe…!

0
23

Mbulohu e nderuara motër, para se të mbulohemi me dhe…!

 

Hoxha i nderuar Bekir Halimi nëvideon e më poshtme këshillon gjininë femërore që ta plotëson urdhërin e Allahut e ajo është MBULESA, sepse një dit sikur të gjithë edhe ajo do të vdes dhe do të shkon tek Allahu, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: