Mbaroi puna e Gruevskit edhe diplomatët e huaj e konfirmojnë dorëheqjen e tij

0
69

Disa njerëz duhet të pranojnë se ndryshimet në Maqedoni janë të domosdoshme, ka thënë Piter Vanhojt para fillimit të takimit me grupin e punës në klubin e deputetëve.

Ai ka thënë se sot do të realizohen bisedimet për mediat dhe listën zgjedhore ndërsa nesër me ardhjen e Johanes Han të koncentrohen në punët më të rëndësishme.

‘’Janë spekulime se Gruevski nuk do dorëhiqet deri nesër, shpresoj se do të mbaj fjalën sipas asaj që jemi dakorduar në marveshjen e Përzhinos’’, ka thënë Vanhojt.