Mastrubimi a është i lejuar? (VIDEO)

0
379

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bekir Halimi thotë: Mastrubimi a është i lejuar?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: