Masakër në Kenia, therën dhe dogjën 48 gra e fëmijë!

0
39

Të paktën 48 njerëz u vranë gjatë dyluftimeve mes fiseve Pomoko dhe Oromo në juglindje të Kenias.

Nga viktimat që gjetën vdekje tragjike, 34 vetë u rrahën e u therrën për vdekje, ndërsa 14 të tjerë u dogjën të gjallë!
Akoma më i tmerrshëm ishte fakti që pjesa më e madhe e viktimave ishin gra dhe fëmijë.
Konkretisht, u vranë 31 gra, 11 fëmijë dhe 6 burra.
Sipas policisë, bëhet fjalë për masakrën më barbare që është shënuar që nga zgjedhjet politike 4 vjet më parë.
Vlen të theksohet se dy fiset janë në hasmëri, për shkak të kontrollit të burimeve ujore./BS/kohaislame