Martin Shkreli porosiste 120$ çaj

0
254

Martin Shkreli, i cili është cilësuar “njeriu më i urrjetur në internet”, raprtohet se kishte shpenzuar 120$ për një qaj, duke u munduar të bind një grua që të dal me të.
Ai ishte bërë hit vjeshtën e kaluar, kur kishte rritur çmimin e Daraprimit në 5000%.
“Njeriu më i urrejtur në internet”, ishte sjellur në mënyrë të çmendur, që nga intervistat që i jepte, kjo bëri që edhe shumë fanca të hip hopit të nxehen me të e sidmos pas blerjës së albumit të grupuit Wu-Tang Clan për 2 milion dollarë.

Në dhjetor ai është arrestuar nga FBI për mashtrim të pagesave dhe marrëveshjeve sekrete të lidhura me MSMB Capital Management./KohaIslame