Maqedoni, muslimanët dhanë shembull, respektuan rekomandimet

0
61

Besimtarët musliman në Maqedoni dje kanë falur namazin e parë të xhumasë në xhami.

Pamjet që vijnë thuajse nga të gjitha xhamitë në Shkup tregojnë se të gjithë bestimarët nëpër Shkup kanë rrespektuar në tërësi rekomandimet nga autoritet siç janë vendosja e maskave dhe mbajtja e distancës.