Mallkimet “Zoti ta theftë çafën” apo “Zoti të vraftë” (pyetje)

0
263

Mallkimet “Zoti ta theftë çafën” apo “Zoti të vraftë” (pyetje)

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Muharem Ismaili thotë: Mallkimet “Zoti ta theftë çafën” apo “Zoti të vraftë” (pyetje), për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: