Macja e cila nuk shkelë mbi Kur’an kurse në libër tjetër po! (VIDEO)

0
816

Në rrjetet sociale është shpërndarë kjo video virale ku një person ka hapur Kur’anin famëlartë dhe në dorën e tij ka ushqim për macen duke e rrokullisur dorën e tij rreth dhe mbi Kur’an kurse macja në asnjë rast nuk ka shkelur mbi të!

Më pas, largon Kur’anin dhe vendos libër tjetër duke e përsëritur veprimin e tij me ushqimin e maces. Por, në këtë rast, macja shkelë mbi këtë libër duke e ndjekur ushqimin! Koinçidencë? /islamifejaime.com/

SubhanAllah, i Lartmadhëruar është All-llahu!

Shikoni videon: