Lëkurë e yndyrshme?

0
52

Njihet në shikim të parë: është elastike, i reziston mjaft mirë shenjave të kohës, por ka poret të zgjeruara dhe shpesh, një ngjyrë të zbehtë. Flasim për lëkurën e yndyrshme. Atë që, për shkak të një super aktiviteti të gjëndrave të yndyrës, duket gjithnjë me shkëlqim.

Çfarë nuk duhet bërë

Ziej 2 duar gjethe majdanozi në një filxhan me ujë të distiluar për 15 minuta. Filtroje dhe kur uji të jetë ftohur, shto një lugë lëng limo­ni dhe 1 të verdhë veze të rrahur. Lyej fytyrën dhe lëre për 20 min, pastaj shpëlaje. Është një maskë e shkëlqyer shtrënguese.