Lajm i mirë nga Prishtina, ulet çmimi i telefonatave Shqipëri-Kosovë

0
68

Është miratuar rezoluta për heqjen e Romingut ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë.

Kjo rezolutë është votuar me 69 vota për me asnjë kundër, dhe një abstenim.

Të gjithë grupet parlamentare e përkrahën këtë nisëm, duke thënë se përpos miratimit të saj e njëjta edhe duhet të zbatohet edhe nga ana e Shqipërisë.