Ky Hoxhë ja u shkatron Tezën “Fahri Xharrajve”

0
342

Teza e Islamofobëve të llojit si Fahri Xharra se shqiptarët lindjen e kan në perendim dhe ksi lloj broqkullash bajate gjeokrafike që i hasim për çdo ditë ua shkatron Hoxha i nderuar Mazllam Mazllami, në një fjalim më poshtë ku tregon një fakt se “JEZUSI” që e adhuron si Zot bota perendimore, lindjen dhe veprimtarinë e ka pas pikërisht në Lindje gjegjësisht në qytetin Palestinz Batlhaham, për ta dëgjuar fjalimin klikoni më pposhtë: