Ky fëmijë i shpëton për mrekulli shtypjes nga kamioni (Video)

0
270

Ky fëmijë i shpëton për mrekulli shtypjes nga kamioni, dhe e tëra është fat.

Fëmija, i cili duket se është më i vogël se 2 vjec, po shëtiste i vetëm nëpër një rrugicë të ngushtë në Liban, shkruan Ilmfeed.

Por vogëlushi shpejt gjendet në një situatë tejet të rrezikshme, për të cilën sigurisht se është i pavetëdijshëm.

Vetëm fati e shpëton atë nga shtypja fatale. Pas pak në vend mbërrin e ëma dhe mblidhen edhe persona të tjerë.

A young child miraculously survives getting 'run over' in Lebanon.

A young child miraculously survives getting 'run over' in Lebanon. Dear parents, please keep young children with you all the time.

Posted by IlmFeed on Thursday, July 12, 2018