Kush janë viktimat e atentatit mafioz të Lushnjes?

0
69

Zamir Latifi dhe Jurgen Hoxha janë dy viktimat e atentatit mafioz të Lushnjes.

Ndërsa i plagosur rëndë ka mbetur Marjus Xhepexhiu.

Plumbat kanë kapur dhe kalimtarin e identifikuar si Bujar Turku.

Në ngjarje kanë marrë pjesë 4 autorë, që kanë qëlluar nga një makinë.