Kush ishte fëmiu Sirian fotoja e cila çmendi botën?!

0
2274

Fëmiju sirian që u gjet i mbytur në bregdetin turk quhet Ajlan El-Kurdi (në foton e dytë më i vogli), bashkë me të u mbyt edhe vëllau i tij Galib El-Kurdi, ndërsa vëllau i 3 shpëtoi!
La havle ve la kuvvete il-la bil-lah!
Allahu e shkatërroftë esedin dhe të gjithë ata që në një mënyrë a tjetër i ndihmojnë atij për t’i mbytur muslimanët.

Faruk Ukallo