Kush i ka taksat e naftës më të larta në rajon?

0
60
?????????????????????????????????????????????????????????

Një njeri i cili udhëton shpesh në vendet e rajonit e kontrollon më mirë çmimet e tyre, por edhe pse nafta që vjen në rajon është e njejta per të gjithë, çmimet ndryshojne nga një vend në tjetrin.

Shqipëria ka taksat më të larta për një litër naftë krahasuar me vendet e tjera, dhe Maqedonia taksën më të ulët. Siç mun ta shikojmë edhe nga fotoja e mëposhtme: