KUR MËKATET BËHEN PJESË E JOTJA [VIDEO]

0
93

Të bësh çfarëdo që trupi yt dëshiron dhe të injorosh thirrjen e shpirtit. Trupi jonë ka të drejta mbi ne por gjithashtu edhe shpirti dhe kurdo që bëhemi skllevër të trupit.

Do të jet në llogarin e shpirtit, shpirti do të vuajë, prandaj kur fillojmë të ndjekim çdo dëshirë që na vie ndërmend. Çfarëdo që dëshirojmë bëhet hallall për ne, çfarëdo që nuk duam bëhet haram për ne, atëherë do të të ngurtësohet zemra jote.