Kur jemi në Sexhde a duhet me i bashku shputat?

0
60

Kur jemi në Sexhde a duhet me i bashku shputat?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bekir Halimi thotë: Kur jemi në Sexhde a duhet me i bashku shputat?
Dëgjoje
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: