Kujdesi i prindit për namazin e fëmijës së tij (VIDEO)

0
159

Prindërit përveç që duhet të kujdesen për fëmijët e tyre për nevojat fiziologjike, ato duhet të tregojnë një kujdes të veçantë në edukimin e tyre në aspektin shpirtëror. Sa jemi të kujdesshëm që fëmijët tanë të jenë të rregullt me namazin dhe atë ta bëjnë në mënyrën e duhur?
Ky video dokumentar tregon për kujdesin që duhet të kemi në këtë aspekt me fëmijët tonë. Në të imami e këshillon se si të sillemi me fëmijën, duke i mësuar një edukatë të mirëfilltë babait ndaj fëmijëve të tij.
Video është punim i KohaIslame: