Kryeministër dëgjoje një leksion, NE NUK KEMI GJAK KRISHTER POR GJAK SHQIPTARI !!!

0
1610

Kryeministër dëgjoje një leksion, NE NUK KEMI GJAK KRISHTER POR GJAK SHQIPTARI !!!

 

Kryeminister ndegjoje nje leksion, Ne NUK KEMI GJAK KRISHTER POR GJAK SHQIPTARI !!!

Gjaku, Kombesia, Ngjyra, Raca, Preardhja, Bukuria, Gjatesia, Gjersia, perzgjedhja e prinderve etj, nuk janë #përzgjedhja jonë këtë punë e vendos Allahu.xh.sh. dhe për këtë nuk do të pyetemi fare.
Ndërsa #Feja është përzgjedhja e jone dhe Allahu.xh.sh. na ka lënë tē lirë në këtë vendim tonin, andaj të thuash shqiptarët janë me gjak Krishter është për të ia fut gazit.
Mos të harrojmë se më 2011 me deshir pa kurrfar kërcenimi u vetëdeklaruam se jemi Mysliman 97% (dhe bëmë mirë) ishte përzgjedhja jonë andaj tek Allahu.xh.sh për këtë do të japim llogari.Pra “Ne shqiptaret u beme me gjak Mysliman dhe jemi mysliman” 

(sipas matmatikes sate)
Enes Limani
PRIZREN 2018