Kreu veprime të turpshme me një 8-vjeçar, arrestohet 37-vjeçari

0
53

Kreu veprime të turpshme me një 8-vjeçar, arrestohet 37-vjeçari, Odhisea Kaçi. Ngjarja ka ndodhur në zonën e Ksamilit dhe denoncimi është bërë nga prindërit e vogëlushit. Kaçi e ka marrë fëmijën në banesën e tij dhe duke përfituar nga fakti që në objekt nuk ka pasur njerëz të tjerë, ai e ka prekur në vendet intime.