Koronavirusi ne Kinë…

0
134

(Meditim mbi semundjet)

Ne video shihet se si njerezit me koronavirus kolabojne neper rruge dhe meren nga makinat e urgjences…
Spitalet te stermbushura me pacient te cilet duan kontroll per shkak se simptomave identik, pasi qe simptomat e kesaj semundjeje jane si ato te bronkiti ose penumonise…

E dergon Allahu nje semundje dhe harohen “epidemia e kancerit” qe flitet me dekada se mer shume jete, koronarovirusi shperndahet permes ajrit nga njeriu-njeri dhe jane detyruar autoritetet kineze tash per tash te izolojne-karantine (evakuojne) 8 qytete afer 11 miljon njerez…ka tendence e gjithe provinca te izolohet qe ka afer 60 miljon banore…sic e dim per kete ka edhe hadith, hadithi per mosdalje dhe mos’hyrje ne qytetin ku ka epidemi.

Per nje muaj kampi me te arestuar plot frige se po vdesin eshte me 11 miljon kinez, nese dikush ben kampe per disa vite 1 ose 2 miljon diku tjeter , Allahu I ben kampet per disa dite 10 fish…

O Zot na ruaj dhe na mbro nga cdo semundje e cila eshte sprove dhe denim.

#coronavirus2020