Kontrolloje veten

0
93

Kontrolloje veten
Nganjëherë ne jemi personi helmues…
Nganjëherë ne jemi personi negativ të cilin dëshirojmë ta largojmë nga shoqëria…
Nganjëherë problemi jeni ne, por kjo nuk na bën më pak të vlefshëm. por duhet vazhduar të rritemi, duhet kontrolluar dhe inkurajuar veten.
Gabimet janë një mundësi. Merri në konsideratë, rritu nga ato dhe ec përpara.
Mbështetu Zotit dhe tento të bëhesh më i mirë, më i dobishëm.
Ju jeni vetëm njeri!
| Përshtati: l.m. |