Komisioni i zgjedhjeve në Egjipt, firmos fitoren e dr. Muhamed Mursi

0
44

Komisioni i lartë i zgjedhjeve presidenciale në Egjipt, ka firmosur fitoren e dr. Muhamed Mursi, kandidat i partisë për Liri dhe Drejtësi.

zyrtare e partisë për Liri dhe Drejtësi ka publikuar lajmin se komisioni i zgjedhjeve ka firmosur përfundimisht raportin përfundimtar zyrtar, ku dr. Muhamed Mursi deklarohet si president i vendit.
Burime pranë partisë në fjalë, kanë bërë me dije se po zhvillohen bisedime lidhur me tre zëvendësit e presidentit, ku sipas parashikimeve njëri do të jetë dr. Abdul Munim Ebul Futuh, një nga të rinjtë e revolucionit dhe një i krishter. /ardhmeriaonline/kohaislame