Kjo video e Hoxhës po bën “BUM BUM BUM” në popull!

0
903

Videoja e më poshtme e publikuar nga Produkcioni Audionur me titull “Dëgjoni o ju që keni probleme” nga Hoxha i nderuar Muharem Ismaili është bërë virale në rrjetet sociale, siduket problemet e mëdha në popullin tonë dhe fjalimi i fuqishëm i Hoxhës ka bërë që kjo këshillë të mer jehonë, vlen të theksohet se disa portale që viteve të kaluara e kan tepruar duke hulumtuar “gafe” të ndryshme të hoxhallarëve për ti nënçmuar hoxhallarët, kur janë në pyetje këso fjalime motivuese që populli i pranon me të madhe ata as që i cekin!

Për ta dëgjuar klikoni më poshtë