Kjo është shtëpia e Nasser Al-Kharafit që posedonte 14 MILIARD $

0
1399

SHTËPIA E NJERIUT QË POSEDOI 14 MILIARD $

Emri i plotë: Nasser Al-Kharafi

Mosha: 64 vjet

Gjendja familjare: I martuar, baba i 5 fëmijëve

Vendi: Kuvajt

Edukimi: Bachelor i Arteve / Shkencës

Vlerësimet e Pasuria: 14.0 miliardë dollarë

Burimi i pasurisë: Trashëgimia

Aktiviteti: Ndërtim

I klasifikuar nga Forbes 2008 – Worldwide: renditet i 46 pasanik në botë

Kurse i klasifikimi nga Forbes 2008 – Bota Arabe: renditet i 02

Njihu rreth punëve të tij:

– Kryesuar nga Al-Kharafi & Company Sons, me një kapital vlerësohet në $ 5000000000

– Agjenci monopol në Lindjen e Mesme “Americana” markë në të gjitha degët e saj Americana

(Pizza Hut, TGI premteve, KFC dhe wimpy)

– Keni një hise në Krispy Kreme

– Ai ka investime të tjera edhe në kompanitë e telekomunikacionit, linjat ajrore, dhe kompanitë e plehrave

Mirëpo ai tani ka vetëm një shtëpi në botë tjetër, Allahu e mëshiroftë!

Kjo është shtëpia e njeriut i cili u rendit në listën e revistës Forbes si pasaniku me 14 miliardët e tij

Pyes veten nëse ai do të kthehej në këtë botë çfarë do të na këshillonte?

Përgjigjen po ua lë juve.