Kisha sfidon shtetin apo shteti sfidon muslimanet?!

0
899

Pse po lejohen këto veprime në Kosovë?
Pse për dikë lejohet e dikë jo?
A nuk jemi edhe ne muslimanët të përmalluar që ta falemi namazin e xhumasë në xhami?!
Kush po e mban tolerancën në Kosovë?!
Zotëri Hoti, të mashtroi Kisha se i kanë ndalë lutjet, por nuk u deklarove në fcb me ndonjë deklaratë për mu u destancu prej tyre si “zëdhënës” se nuk të qëndruan në fjalë?
Shtrohet pyetja, a është edhe kisha në territorin e Kosovës?
Apo ndoshta ata janë të mbrojtur nga virusi?!
Qeveri, pse po e lejoni një gjë të tillë?
Pse RTK me para publike po i jep përkrahje të keqës, në përhapje të virusit dhe mosrespektim të masave?!
Apo kisha është mbi shtet dhe ligje?!
MPB – e burgosi një person që u fal në xhami sepse e paska shkel ligjin?! Pse nuk po i burgosni edhe pjesëmarrësit në kishë?!
Apo ligji në “dorë të Maliqit”. Dikë mundet edhe ta lëmojë, por i njëjti ligj dikë tjetër mund ta godasë me shkop!
me ja shtu një fjalë

*Nuk jemi asgjë kunder bashkekombesve te mij te katolik qe e festojn festen e tyre por jemi kunder diskriminimit.

Videoja ligji në dorë të maliqit:

Coronavirusi sfidon te gjithe!
#rri n’shpi e shih seri

Bashkim Bajrami