Këto janë xhamitë më të bukura në botë, por si do të duket kjo e Prishtinës? (FOTO)

0
332

Në Prishtinë po bëhet debat i madh nëse një xhami e re duhet të ndërtohet apo jo. Mirëpo, shikoni xhamitë më të bukura në botë.

Ka të tjerë që arsyetohen se xhamia është e nevojshme në një vend me përqindje të madhe të besimit mysliman.

Xhamitë kudo nëpër botë marrin kohë deri në ndërtim për shkak të arkitekturës së veçantë.

Po paraqesim këtu xhamitë më të bukura në botë sipas The Telegraph dhe HiConsumption.