Këta janë emrat që janë të ndaluar në disa shtete të ndryshëm të botës

0
92

Ndonjëherë prindërit mundohen t’ju vënë fëmijëve emra të veçantë, të cilët kanë kuptim për ta. Por harrojnë se në disa shtete ata janë të ndaluar dhe mund t’ju shkaktohen probleme. “Bright Side” ju rendit në një listë emrat që janë të ndaluar në disa shtete.

Francë: Nutella, Strawberry (Luleshtrydhe), Mini Cooper, Prince William.

Arabia Saudite: Linda, Angel, Maya, Queen (Princeshë), Alice, Ben, Prophet (Profet).

Islandë: Harriet, Dunkan, Zoe, Enrique, Ludwig.

Portugali: Nirvana, Viking, Jimmy, Rihanna, Sayonara.

Danimarkë: Ape, Pluto, Cammmilla (me e ‘M’), Ashleiy, Jacobp.

Malaizi: Stinky Head, Hitler, 007, Hunchback

Zvicër: Cain, Judas, Brooklyn, Chanel, Mercedes, Paris.