Këta 3 katolikë gazetarë dhe Turqia

0
2628

Është interesante, sa ishin Gylen dhe Erdogan bashkë, këta 3 katolikë me emër në gazetarinë kosovare, i kanë sharë të dytë (Erdoganin dhe Gylenin) dmth nuk i kanë ndarë, tash që Gylen dhe Erdogan nuk janë bashkë dhe kanë krijuar armiqësi mes tyre, janë këta gazetarë misionar që shajnë Erdoganin dhe bëjnë propagandë kundër tij, madje i prinin valles kur Erdoğanit po i bëhej puçi, ndërsa tash që Erdogan ka kërkuar që shkollat e Gylenit të mbyllen në Kosovë, këta misionar-gazetar janë ngritur në mbrojtje të shkollave të Gylenit dhe po sulmojnë Erdoğanin për çdo ditë me mjetet e tyre informative.

Dmth për këtë lloi të njerëzve Turku asnjëherë ska qenë problemi si nacionalitet, por problem ka qenë gjithnjë Feja e Turqve – Islami dhe kushdo që është kundër fesë së turqve është mik për ta edhe nëse ai është turk.

(aktualitete islame)