Kështu mund t’i ripërdorni shishet e plastikës

0
72

Shishet e plastikës janë diçka që shumica prej nesh sapo t’i përdorim i hedhim në mbeturina.

Por, nëse nuk e keni ditur, ekzistojnë disa mënyra se si mund t’i jepni “jetë” atyre.  Mos i hidhni më në mbeturina, thjesht ripërdorni.

Më poshtë do të gjeni disa ide dhe propozime shumë kreative që do t’iu ndihmojnë që t’i përdorni shishet e plastikës për shumëçka.

Mbajtëse për karikuesin e telefonit

Kapak për qeset e plastikës

Çantë nga plastika

Mbajtës për shpuzë

“Mbrojtje” për gishtërinjtë

Kullues për çaj

Mbajtëse e lezetshme për lapsat

Vazo lulesh

Spërkatës uji për kopsht

Mbrojtje për biçikletën ose aparatin fotografik

Shtesë për çezmen

Lopatë

Mbështjellës për telefon

BONUS: ANIJE