Këshilla: Ja si t’iu zgjasë më shumë bateria e telefonit

0
156

Të gjithë do të donim që bateria të zgjaste më shumë, aq sa disa njerëz janë gati të përdorin kasa të çuditshme – si ajo që lançoi Apple javën e kaluar – për të zgjatur jetëgjatësinë e baterisë.

Megjithatë, janë disa truke të thjeshta që mund t’ju ndihmojnë që bateria të zgjasë më shumë, pa pasur nevojë për ndonjë pajisje shtesë.

Që bateria e telefonit të zgjasë më shumë duhet të keni parasysh:

Të mbyllni shërbimet e vendndodhjes.

Të fikni njoftimet.

Të mbyllni çdo aplikacion që keni hapur dhe të ndryshoni opsionin tek konfigurimet që aplikacionet mos të funksionojë në sfond.

Sigurohuni që telefoni të mos nxehet shumë.