Kërkon ndihmë myslimania dhe zeshkania, kë ndihmojnë kalimtarët (VIDEO)

0
1371

Në kanalin e YouTube “Çfarë do të bënit?” së fundmi është publikuar një video e një eksperimenti sociale.

Aty shihet e njëjta vajzë që gjoja se ka nevojë për ndihmë, e cila fillimisht paraqitet si një zeshkane tërheqëse, dhe më pas si një grua myslimane me shami.

Videoja ka për qëllim për të treguar se si njerëzit do të reagojnë në situata të caktuara, në të cilat kërkohet një vendim i shpejtë.