Kërcënohet me vdekje shqiptari nga Kumanova që ndërtoi xhaminë (VIDEO)

0
289

Njihuni me shqiptarin e vërtetë Musliman nga Kumanova i cili e ndërtoi ketë Xhami në Kumanovë, duke rrefyer problemet që ka hasur me shtetin maqedon, që e kanë kërcënuar me vdekje nëse e ndërton atë.

Për ndërtimin e Xhamisë Shefket Sulejmani thotë: “Kur e ke për Allah, gjithçka është e mundur dhe realizohet”, njofton realiteti.

Por haxhi Shefketi nga Kumanova edhe pse në moshë ai asnjë moment nuk iu kërcënua forcave maqedone, ai tregon që ishte kërcënuar se do rrëzojnë minaren e kësaj xhamie me 3000 forca policore, dhe poashtu që do vrasin familjen, por haxhi Shefketi nga Kumanova ishte i vendosur dhe ndërtoi minaren.

Po pra, burra të tillë pak gjinden në kohen e sodit!

https://web.facebook.com/realitetiofficial/videos/1538053459587380/