Keanu Reeves e lavdërojnë pse nuk i prek femrat gjatë fotografimit, ndërsa kur e bënë një mysliman si Khabib ai është ekstremist

0
228

Standartet e dyfishta:
Fansat e aktorit te njohur Keanu Reeves kane shperthyer ne lëvdata duke e pershkruar ate si “njeri shume i paster per kete bote” apo se “eshte nje dhurate prej Zotit”, pasi kane vene re se ai shume rralle i prek grate kur ato kerkojne te bejne foto me te.
Disa te tjere e quajne Gentleman, ndersa nje tjeter i thote se “ka marre rripin e zi kur vjen puna per te respektuar grate.”
Pyetja eshte:
Perse ne kete rast shmangia nga prekja e grave konsiderohet pjese e etikes dhe pastertise, ndersa ne rastet kur myslimani shmang dhenien e dores nje gruaje disa e konsiderojne “mungese edukate”, “perçmim per gruan”, madja shkojne deri aty sa te shprehen se “myslimani ka frike mos e perdhuron nje grua nese ia jep doren”.

Marrë nga Profili i hoxhë Genc Plumbi