Kapen 60 klandestinë në Kakavijë, mes tyre femra dhe fëmijë

0
57

60 klandestinë janë kapur nga policia sot në pikën kufitare në Kakavijë. Mes tyre kishte 10 femra dhe 7 fëmijë.  Mësohet se 43 ishin sirianë, 3 indianë dhe 4 nga Gambia ndërkohë që ende nuk është identifikuar kombësia e pjesës tjetër.