Kam frigë që të mos më zen vdekja pa mbulesë?

0
32

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë ku e lusim Allahun që të kemi dobi nga kjo që e dëgjojmë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Jusuf Hajrullahu thotë: Kam frigë që të mos më zen vdekja pa mbulesë, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë ku e lusim Allahun që të kemi dobi nga kjo që e dëgjojmë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Jusuf Hajrullahu thotë: Kam frigë që të mos më zen vdekja pa mbulesë, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

PREVIOUS ARTICLE