Kadri Veseli, Charlie Hebdo, dhe Stupcat

0
664

Kadri Veseli dhe shpura e tij, haptas dolën në përkrahje të gazetës satirike “Charlie Hebdo” në Paris, paçka se fyhej dhe tallej një njeri fisnik dhe një i Dërguar i Zotit. Ndërsa, në rastin kur grupi humorist “Stupcat” satirizuan me një antivlerë të kohës së luftës për t’u përhapur pastaj virusi i saj edhe në kohën e paqes, sakaq sikur të ishte prekur prej djallit doli kundër satirës. Jo rastësisht thuhet se gënjeshtari shumë shpejtë e përgënjeshtron veten, ngaqë nuk është e lehtë të mbahen në mendje gënjeshtrat e shumta!

Iljasa Salihu