Justin Trudeau në iftar me qindra myslimanë në Kanada

0
187

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau përtej seriozitetit dhe maturisë që ka për shkak të detyrës së tij, shpesh zgjedh të bëhet një me popullin, duke u ‘zhveshur’ nga serioziteti i postit për t’u humanizuar në ritualet fetare të njerëzve të tij.

Në një foto e cila po bënë xhiron e rrjetit Justin Pierre James Trudeau është i veshur me rrobat që mbajnë meshkujt e fesë myslimane.

I ulur këmbëkryq, modestisht i rrethuar nga shumë njerëz duket se kryeministri është duke ngrënë Iftarin me të tjerë besimtarë mysliman.