Ju thatë se hajmalia është haram, por disa hoxhallarë…? (pyetje)

0
212

Ju thatë se hajmalia është haram, por disa hoxhallarë…? (pyetje)

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Enis Rama thotë: Ju thatë se hajmalia është haram, por disa hoxhallarë…? (pyetje), për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: