Jezusi nuk ishte nga Europa

0
631

Kur rinia kthehet në Islam dhe fillon ta adhuron Allahun pasojnë akuzat e njëpasnjëshme: “Shkoni në Arabi”, “Ju jeni Arab”, “Ju jeni Taliban”, “Shkoni në Avganistan”, “Ne jemi Europë, nuk jemi Aziatikë”…

Por ama edhe ai Jezusi ka ardh nga Azia dhe nuk është Europjan edhe ai është i Lindjes së Mesme, edhe ai është Aziatik!
Qat Jezus që Krishterizmi e ka kryesor edhe ai prej atje ka ardh, ska ardh prej Europe!

Por e gjith kjo tregon mllefin që kanë ata kundër Islamit dhe rinisë që kthehet në fe!

– Hoxhë Bekir Halimi