Jezusi, do të zbret në tokë te minarja e bardhë në Siri!

0
2208

Isai do të vijë në kohën e Mehdiut dhe Dexhallit. Ai do të zbresë tek minarja e bardhë e xhamisë në Damask. Ai do të thyejë kryqin, do të vrasë derrin, anulon taksat, shfuqizon të gjithë fetë përveç Islamit. Isai (alejhi selam) nuk ka vdekur, por jeton i gjallë në qiell. Ai do të vdesë pas zbritjes në kohën e Dexhallit. Do të jenë myslimanët ata që do i falin xhenazen dhe do e varrosin në qytetin e Medinës.

Kurse në videon e shkurt të mëposhtme me titull: “Jezusi, do të zbret në tokë te minarja e bardhë në Siri”, hoxha i nderuar Jusuf Hajrullahu tregon më detalisht rreth kësaj çështje, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: